Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elsőként a "Cégesek" között!

A Havasi Kft.-t köszönthetjük elsőként "Céges-bérlet" tulajdonosok között! A miskolci fémtechnikával foglalkozó vállalkozás vásárolta meg elsőként az idén bevezetett csomagunkat.

2008-08-04 12:40"Sok dolgozónk rajong a Diósgyőrért, akik hétvégenként a lelátóról buzdítják a csapatot. Nekik szerettünk volna kedvezni azzal, hogy megvásároltuk a bérletcsomagot. Persze, fontos szempont volt, hogy úgy látjuk, pozitív változások indultak el a klubnál, akár így, akár más formában, érdemes támogatni a DVTK-t. Reméljük, a városban is megmozdul valami és úgy az üzleti, mint a magánszférából egyre többen állnak majd a klub mellett. Évek óta irigykedve figyeljük, hogy más vidéki városok csapatai eredményesen szerepelnek, sikereket érnek el, remélem, mi is hamarosan felzárkózunk hozzájuk." � nyilatkozta honlapunknak Havasi József cégtulajdonos.

A Havasi Fémtechnikai és Fővállalkozói Kft. Ez évben ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját. A társaság szakmai bázisa a 70-es évekre nyúlik vissza, ugyanis a cég vezetése és a szakmunkás gárda mai éllovasai 15-20 éven keresztül a KIPSZER dolgozói voltak. A Havasi Kft-t 1990. májusában, a kivitelezésben jártas szerelésvezető, Havasi József alapította.
A saját munkáikon és Magyarországon kívül Ausztriába, Romániába, Bulgáriába és jelentős mennyiségben Ukrajnába exportálnak festett alumínium profilokat.
A legkorszerűbb lemezmegmunkáló és alakító üzemmel rendelkeznek.
Az általuk gyártott alumínium, acél és műanyag nyílászáró szerkezeteket a helyszínen dolgozóikkal szereltetik be. Alvállalkozókat nem vesznek igénybe. A tervezést, műszaki előkészítést, és az üzemek vezetését egy 14 főből álló mérnöki csoport végzi. Minden műszaki vezető és előkészítő saját számítógéppel rendelkezik.
A társaság jelenlegi létszáma 90 fő, melyből 14 mérnök, 20 fő technikus, 54 fő szakmunkás és 2 fő mérlegképes könyvelő.
A Havasi Kft. tevékenységének döntő részét középületek nyílászáróinak, üvegfalainak, kupoláinak a gyártása és szerelése adja. Az elmúlt 15 év alatt több, mint 900 projekt kivitelezésén végeztek kisebb nagyobb munkát.
A Havasi Kft. elsődleges célja a legmagasabb színvonalú technológiával, a legjobb minőségű munkát biztosítani, versenyképes áron.

www.havasikft.hu

Információ a céges bérletcsomagról a 46/530-441-es telefonszámon.